Förra året så borde jag ha köpt nya solglasögon men det blev aldrig riktigt av. Den här våren så insåg jag att mina fina gamla Raybans var repade på ett sätt som gör att de faktiskt inte är så bra att ha på sig och jag bestämde mig för att köpa precis likadana. Min optiker har ett bra urval av solglasögon och även om jag först tänkte att det skulle bli samma modell så blev det inte det. (Jag föll för Erika Sköldpadda!) Fast jag höll mig till samma märke för jag känner att Rayban passar mig så bra. Jag är jättenöjd med de nya solglasögonen och ska försöka vara lite försiktigare med förvaringen. Det där med att snabbt slänga brillorna i handskfacket är inte så smart, och inte heller att låta ungarna leka med dem…

Jag har ju kontaktlinser och det är något som jag är så van vid nu. Jag har alltid köpt linserna hos optikern men på senare tid så har jag gått över till att handla online. Det fungerar helt enkelt bättre för mig. När jag kommer på att jag måste beställa nya linser så är det alltid sent en lördagskväll då jag inte kan göra något åt saken, fast det kan jag alltså. Genom att köpa linser online så tar jag hand om beställningen precis när jag kommer att tänka på att det är dags och jag slipper leta parkering hos optikern.

När jag började se mig om efter linser online så hittade jag sajten Lensify.se som jag vill tipsa om. Det här är en sajt där man snabbt kan jämföra priser på olika linser och det gör det mycket lättare att handla. Jag är inte den som alltid går på det billigaste erbjudandet, och för mig så är det viktigt med kvalitet, men jag tycker att det är bra att man kan ta reda på var man får det märke och de linser som man vill ha till det allra bästa priset, så jag tycker att det här är en bra tjänst som dessutom inte kostar något extra att använda sig av. Det kan ju faktiskt vara så att man kan få de linser som man är van vid på utförsäljning eller att man kan välja ett off brand som i själva verket är precis samma sak. Med linser så ska man vara om sig och kring sig!