Hej på er fina läsare! Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen den senaste tiden. Det har hänt mycket i mitt liv och jag har inte riktigt hunnit med allt. Därför har bloggen dessvärre blivit lidande. Men här kommer i alla fall en liten uppdatering – även om den kanske inte så spännande.

En av anledningarna till att jag inte har varit inne och skrivit så mycket är för att jag har jobbat otroligt mycket. Sedan har jag kommit i gång med min träning väldigt bra nu och det känns faktiskt superkul. Äntligen har jag hittat ett schema som fungerar för mig och min kropp. Dessutom börjar jag få kläm på kosten som ju är en väldigt stor del i vilka resultat träningen ger. I dag ska jag till exempel sticka och träna ben och mage. Om du är nyfiken på vilket upplägg jag har får du gärna skriva en kommentar så ska jag försöka återkomma med svar så fort jag kan.

juiceJag tänkte i alla fall komma med ett tips på en himla god och nyttig juice som ger en riktig kick! Du kan faktiskt göra den direkt i din mixer. Allt du behöver är:

  • Frusen mango
  • Färsk ingefära (var försiktigt med hur mycket du tar!)
  • Färsk bladspenat
  • Chiafrön
  • Vatten
  • Färsk citronjuice

Nu när jag är i gång med min träning är det dessutom lite roligare att shoppa loss bland träningskläder och utrustning. Jag brukar kika på nätet först och främst för att det är lättare att jämföra priser och läsa recensioner om olika produkter. Dessutom är utbudet alltid mycket större. Jag brukar ofta bli besviken när jag går in i fysiska butiker bara för att det är högre priser och sämre utbud. Här kommer jag med ännu ett tips faktiskt. Innan jag handlar brukar jag faktiskt gå in på en sajt som heter BästiTest. Där kan du få hjälp med att hitta nätets bästa produkter inom flera kategorier, däribland träningsutrustning. Nyligen köpte jag till exempel ett aktivitetsarmband mest för att det är roligt att få siffror på mina träningspass så som förbrända kalorier. I och med att det finns så många olika aktivitetsarmband att välja mellan kändes det skönt att läsa om olika varianter via Bästitest.se innan jag väl beställde en. Där får du dessutom tips om produkterna du läser om så att det blir lättare att välja det alternativ som passar en själv, något jag verkligen uppskattar!

Hoppas att ni får en riktigt härlig vecka kära läsare!